Grootte - Kruk ontvouwen: 12 L X 12 W X 12 H Inch; Vouw grootte: 14,5 Lx 4,5 H Inches die veel ruimte kan besparen. De campingkruk wordt geleverd met een opbergtas om in te pakken die niet veel ruimte in huis of in de auto zou nemen.
De ijzeren pijpstructuur van dit product is extreem sterk en stabiel. De klapstoel is voorzien van een zak aan één kant, die enkele kleine voorwerpen kan vasthouden. Het product kan worden opgevouwen en in een opbergtas worden gedaan nadat het is gevouwen. Het is klein van formaat en neemt geen ruimte in beslag, waardoor het gemakkelijk te dragen is.
Multifunctioneel: de camping van de camping is ideaal voor niet alleen indooractiviteiten, maar ook voor outdooractiviteiten zoals slaapkamer, slaapzaal, kantoor, zwembad, tuin, terras, terras, sportbijeenkomst, picknickfeest, camping, bq/barbecue, vissen, bergbeklimmen enz.
Gemakkelijk te dragen: Mini draagbare vouwkruk is zeer licht, kan worden gevouwen, opgevouwen en in de ontvangstzak worden geplaatst. Er is een zijvak aan de zijkant van de kruk waar u enkele kleine voorwerpen kunt plaatsen.
Deze opvouwbare poef is het beste cadeau voor moeder, vader, oom, tante, neef, neef, dochter, kleinkinderen, kleinkinderen, kleinkinderen, kleinkinderen, verjaardagscadeau.

Yale U University Camping Kruk Outdoor Vier -Benen Draagbare Opvouwbare Stoel voor Wandelen Vissen Reizen Stoel