De meest compacte moleculaire waterstof-watergenerator met inhalatoradapter is uitgerust met de beste vandaag geproduceerde platina-gecoate titanium (SPE) -elektrolyseplaten en het beste DuPont-membraan (PEM) om je de meest efficiënte voordelen voor de gezondheid van tweeatomigem waterstof in een draagbaar apparaat te bieden. .
Je krijgt de beste waterstofconcentraties sneller van 0,6 tot 1,2 ppm in een cyclus van 5 of 7 minuten en 2 ppm meer, als je de cyclus zoals door ons altijd aanbevolen. Bovendien krijg je een negatieve orP van -350 tot -600 MV voor een voordelig potentieel voor oxidatiereductie.
Gebruik de inhalator als waterreservoir bij reizen met de auto of het vliegtuig. Als je 's avonds onturen en water drinkt, kun je de hele nacht wakker blijven. Laat de duurzame 420-ml borosilicaatglazen fles thuis en gebruik in de winkel gekochte plastic of glazen flessen met 2 flessenhalsadaptermaten. In stopcontacten of USB-poorten in de auto of laptop gestoken en op de lithiumbatterij gestoken, waardoor dit superdraagbare apparaat je meeneemt.
Wij zijn een professioneel JXWWN-bedrijf dat dagelijks 24 uur per e-mail voor je is om je vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. Laat je door ons uitleggen hoe je dit krachtige apparaat gebruikt en de gewenste gezondheidsvoordelen bereikt. Geen enkel ander bedrijf begrijpt de nieuwe wetenschap achter de hydratatieprotocols beter dan wij.
Hoogwaardige, niet-giftige, platina-gecoate titaanelektrodeplaten kosten iets meer, maar laat geen giftig nikkel, molybdeen of chroom zoals goedkope alkalische ionisatoren in het water terechtkomen. Ons apparaat werkt met alle soorten drinkwater: gedestilleerd, R O, gefilterd water en stoot zuurstof en ozon automatisch uit het afvalkamerventiel uit en filtert ook chloor uit als je ongefilterd leidingwater drinkt.

Waterstof rijke waterfles draagbaar waterstofrijke drinkfles anti-aging antioxidant watermaker fabrikant ioniseerde generator 420 ml goud