VAATWASSERBESTENDIG – Wie weet het niet? Na een paar weken ruikt elke fles, vooral als je er niet alleen water uit drinkt. Handmatig schoonmaken is onhandig. Dat is nu voorbij, want je kunt de simpletics waterfles gemakkelijk in de vaatwasser schoonmaken tot 90 °C.
HOOGWAARDIG MATERIAAL – De fles is gemaakt van Tritan kusntstof, dat zeer stabiel, licht, reukloos en vrij van bisfenol A (BPA) is. Bovendien werd meer kusntstof dan normaal gebruikt bij de vervaardiging van de fles. Dit zorgt voor speciale stabiliteit en breekweerstand.
BLIJF GEZOND – Het menselijk lichaam heeft ongeveer 2-3 liter water per dag nodig, nog meer tijdens het sporten. De fles voorziet je optimaal van water – of tijdens het sporten, kamperen of in het dagelijks leven.
LEKVRIJ & AANGENAAM DRINKGEVOEL – De fles is 100% lekvrij en het nieuwe deksel maakt het aangenaam om ervan te drinken. Het is ook gemakkelijk te dragen met behulp van een riem.
DENK AAN HET MILIEU – Dankzij de simpletics drinkfles heb je geen PET-flessen meer nodig en bescherm jij zo het milieu.

simpletics Drinkfles 2.2l VAATWASSERBESTENDIG - De waterfles voor sport kamperen en bodybuilding - BPA-vrij stabiel en lekvrij