Vaatwasserbestendig: de glazen fles kan heel gemakkelijk in de vaatwasser worden gereinigd. Verwijder daarvoor gewoon de hoes, schroef het deksel eraf en haal de zeef eruit. Wij raden aan het deksel en de zeef met de hand te reinigen.
Gezond en smaakneutraal: het lekvrije Jakobson theeglas is 100% BPA-vrij en verandert gegarandeerd niet de smaak van je favoriete dranken. Bovendien zal je drankje geen plastic aanraken.
Aangenaam drinken: je drinkervaring blijft door de meegeleverde roestvrijstalen zeef behouden. Lastige theeblaadjes blijven in het reservoir. Vruchten, ijsblokjes en alles wat je graag anders in je drankjes hebt, blijft in de Jakobson-fles.
Extra bescherming: om je dranken langer warm of koud te houden, leggen wij je er natuurlijk een van onze Jakobson vilthoezen bij. (Beschermt je fles tegelijkertijd uitstekend tegen krassen en stoten)
Anti-Bruch GARANTIE: Mocht je nieuwe fles binnen 30 dagen scheuren vertonen, of zelfs vanzelf breken, ontvang je onmiddellijk een vervanging. GRATIS.

Jakobson glazen fles thee theemaker drinkfles met zeef dubbelwandig | Fruit Infuser | Detox | 400 ml