Special Design - Niet alleen kunt u deze gebruiken alleen, maar u kunt ook comprimeren twee ritsen samen in een groot formaat, die gebruikt kunnen worden voor twee personen.Koppels en vrienden kunnen ontspannen en slapen zoet na allerlei sporten.
Single Person Slaapzak - Koord aan de kap strak te trekken, stop warmte ontsnappen en je hoofd, nek en schouders warm en knus houden tijdens het slapen.
Duurzame materialen - Slaapzakken over robuuste, high-performance anti-addertje onder het gras ritsen die glijden op en neer zonder vastlopen, waardoor lucht uit en u gezellig binnen.
Makkelijk mee te nemen en Clean □ Slaapzakken gemakkelijk weggevaagd door de hand en laten wassen in de machine, veelzijdig en gemakkelijk te reinigen.super handig om opslag en gemakkelijk te dragen.
Bedankt voor het kiezen en de aankoop van onze producten.Als u vragen heeft over het product, neem dan gerust contact met ons op, wij antwoorden binnen 24 uur en proberen ons best om u te helpen het probleem op te lossen.

FQCD Portable Lichtgewicht slaapzak Ideal Camping Gear for volwassenen en kinderen reizen wandelen en Outdoor Licht kleur: rood Color : Yellow