【Herbruikbaar en milieuvriendelijk】Wij willen je aansluiten om de planeet te helpen door over te schakelen van wegwerp-plastic waterflessen naar een herbruikbare duurzame FJbottle drinkfles. Het gebruik van herbruikbare flessen helpt om plastic op stortplaats te verminderen en onze planeet te redden.
【 FJbottle lekvrije waterfles: deze sportfles bestaat uit twee siliconen afdichtingen en drievoudig passende schroefdraad, hygiënisch en gezond, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat vloeistof in je tas of op het autostoeltje morst. Onze FJbottle thermosfles is geschikt voor binnen en buiten, zoals universiteit, school, fitness, sport, outdoor, camping, yoga.
【Eenvoudig te reinigen en zweetdicht】 FJbottle, smaakneutraal en geurloos. Wij raden aan om deze dubbelwandige drinkfles en deksel met de hand te wassen. Bredere mond, zodat je gemakkelijk onderdelen van de fles kunt reinigen en geen resterende geur behoudt, inclusief de afdichting met siliconen afdichtingen. Een andere bijzonderheid is zweetvrij en krasbestendig, zodat je onze waterfles vrij in elke tas kunt passen.
【Dubbelwandig geïsoleerd 316 roestvrij staal】 De FJbottle drinkfles bestaat uit 316 roestvrij staal, roestvrij corrosiebestendig en oxidatiebestendig. Ongeacht hoe het weer is, de dranken van deze thermosfles tot 24 uur koud en bijna 12 uur warm houden. Je kunt altijd een verfrissend, koud drankje naast je kant hebben.
【Professionele bestelling】Wij kunnen een exclusieve waterfles voor jou maken en je gewenste logo of slogan-print maken. Neem contact met ons op om direct exclusieve aanbiedingen en waterflessen te ontvangen! Wij streven ernaar om de best mogelijke klantervaring te bieden.

FEIJIAN FJbottle Vacuüm geïsoleerde roestvrij stalen drinkfles waterfles BPA-vrij lekvrije sportfles thermosfles met karabijnhaak voor sport outdoor camping fitness yoga school