【Materiaal】Het materiaal van levensmiddelenkwaliteit is niet giftig en smaakloos. De emmer kan worden gerecycled, slagvast, robuust en duurzaam. Zodat iedereen vers, gezond water kan drinken.
【Praktisch design】Het unieke design, de flexibele buis en de kraan vergemakkelijkt het reinigen, aflopen en bijvullen van het water. De bovenste handgreep vergemakkelijkt het vervoer. Met lekvrije kraan bedien je de stroom van water. De afvoerkraan heeft een hendel voor eenvoudig uitgieten en sluiten - 360 graden draaibaar.
【Gemakkelijk te dragen】Draagbare waterjerrycan die kan worden opgevouwen als je hem niet hoeft te vouwen, neemt hij geen ruimte in beslag. Daarbij komt een zeer laag gewicht, waardoor ze vrijwel overal mee naartoe kunnen worden genomen.
【Herbruikbare emmer 】Verdikte wateremmer, robuust en duurzaam. Herbruikbaar en groen helpt het milieu door het verminderen van plastic afval. Te gebruiken voor drinkwater van buiten of familie. Ideaal voor feestjes, thuis, keuken, evenementen en barbecues. Het is een goede hulp voor je leven in de open lucht, zoals outdoor kamperen, zelfrijdende tour en ga zo maar door.
【Waterjerryc】Drinkwaterjerrycan – bovendien relevant of geschikt voor: kraan, waterzak, camper, picknick, opvouwbaar, tenten, emmer, tent.

Bestzy Opvouwbare waterzak 10 liter draagbare emmer opvouwbaar met handgreep voor picknick reizen BBQ zonder BPA